Το πρωτόκολλο ωτοβελονισμού NADA λειτουργεί εξαιρετικά σε καθε ασθενή. Το χρησιμοποιώ ειτε σαν μονοθεραπεία, είτε σε συνδυασμό με άλλες τεχνικές βελονισμού. Τα αποτελέσματα του αφορούν κυρίως αντιμετώπιση του άγχους και την βελτίωση του ύπνου. Οι εισηγητες του σεμιναρίου ήταν πολύ καθοδηγητικοί κατά την παράδοση του αλλά και παρόντες μετά από αυτό σε ότι χρειάστηκα.
ΌλγαΦυσικοθεραπεύτρια
Είναι ένα εξαιρετικο πρωτοκολλο και το χρησιμοποιώ πολύ συχνά στις θεραπείες μου. Η μεταδοτικότητα των εισηγητών και οι πολυετής εμπειρία τους και η εμπειρία της ομαδικής εφαρμογής του πρωτοκόλλου βοηθά στο να εφαρμόσει κανείς από την πρώτη στιγμή το πρωτόκολλο. Τα αποτελέσματα του πρωτοκόλλου NADA είναι θαυμαστά και άμεσα, είτε αυτό εφαρμόζεται μόνο του είτε προστίθεται στην εκάστοτε θεραπεία βελονισμού και όχι μόνο.

 

ΜέλπωΦυσικοθεραπεύτρια
Παρακολούθησα το σεμινάριο Ωτοβελονισμού της ΝΑDA, καθώς υπήρξα η ίδια ασθενής και η εφαρμογή του συγκεκριμένου πρωτοκόλλου ήταν ευεργετική για εμένα. Η επιθυμία μου να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου άλλους ανθρώπους,έγινε πράξη μετά την εκπαίδευση μου στην ΕΕΚΙ, από τους εκπαιδευτές, οι οποίοι με αμεσότητα και πραγματικά μεγάλη υπομονή μας μετέδωσαν τις γνώσεις τους τόσο στο θεωρητικό όσο και στο πρακτικό κομμάτι. Άρτια εκπαίδευση από επαγγελματίες.

 

ΓεωργίαΝοσηλεύτρια

Η όλη διοργάνωση, κατάρτιση, εκπαίδευση και πρακτική άσκηση / εφαρμογή του Πρωτοκόλου Ωτοβελονισμού 5 Σημείων NADA, ήταν άρτια και πλήρης. Αξιοσημείωτη είναι επίσης και η αποτελεσματικότητα και αμεσότητα της προσέγγισης στην ομάδα-στόχο.

ΟυρανίαΕνίσχυση ατόμων ΕΚΟ

Εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο. Το πρωτόκολλο “NADA” μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του θεραπευτή, ακόμα κι όταν η λεκτική επικοινωνία με τον ασθενή είναι δύσκολη. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

ΧριστίναΙατρός