Κρινιώ
Φυσικοθεραπεύτρια
Το πρωτόκολλο NADA είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο στα χέρια οποιουδήποτε θεραπευτή αντιμετωπίζει τον θεραπευόμενο ολιστικά. Είναι μια μη λεκτική θεραπευτική μέθοδος, η οποία βοηθα εκτός των άλλων και στην αντιμετώπιση των γενικών συμπτωμάτων του στρες, ενισχύοντας την χαλάρωση μέσω ήπιας διέγερσης των φυσικών λειτουργιών του σώματος. Αυτό έχει ως συνέπεια να βοηθά στην γενικότερη αποκατάσταση του θεραπευόμενου.

 

Όλγα
Φυσικοθεραπεύτρια
Το πρωτόκολλο ωτοβελονισμού NADA λειτουργεί εξαιρετικά σε καθε ασθενή. Το χρησιμοποιώ ειτε σαν μονοθεραπεία, είτε σε συνδυασμό με άλλες τεχνικές βελονισμού. Τα αποτελέσματα του αφορούν κυρίως αντιμετώπιση του άγχους και την βελτίωση του ύπνου. Οι εισηγητες του σεμιναρίου ήταν πολύ καθοδηγητικοί κατά την παράδοση του αλλά και παρόντες μετά από αυτό σε ότι χρειάστηκα.
Μέλπω
Φυσικοθεραπεύτρια
Είναι ένα εξαιρετικο πρωτοκολλο και το χρησιμοποιώ πολύ συχνά στις θεραπείες μου. Η μεταδοτικότητα των εισηγητών και οι πολυετής εμπειρία τους και η εμπειρία της ομαδικής εφαρμογής του πρωτοκόλλου βοηθά στο να εφαρμόσει κανείς από την πρώτη στιγμή το πρωτόκολλο. Τα αποτελέσματα του πρωτοκόλλου NADA είναι θαυμαστά και άμεσα, είτε αυτό εφαρμόζεται μόνο του είτε προστίθεται στην εκάστοτε θεραπεία βελονισμού και όχι μόνο.

 

Γιάννης
Ρεφλεξολόγος

Το σεμινάριο είχε πολύ καλή οργάνωση και επαγγελματικό επίπεδο. Η εκπαιδεύση δεν απέβλεπε μόνο στην εκμάθηση του πρωτοκόλλου των πέντε σημείων, αλλά και στο πως μπορούμε να κατανοήσουμε το συγκεκριμένο πρωτόκολλο μεσα από τις γενικές αρχές της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής. Μεγάλο βάρος δόθηκε επίσης στον τρόπο προσέγγισης των ασθενών, καθώς και σε κανόνες ασφαλείας που αφορούν στο στήσιμο μιας κλινικής. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτές γιατί απέκτησα μια ολοκληρωμένη γνώση, την οποία μπορώ να χρησιμοποιήσω άμεσα, και γιατί το σεμινάριο αυτό μου προκάλεσε το ενδιαφέρον για τον ωτοβελονισμό γενικότερα.

Αντώνης
Χειρομαλάκτης

Το σεμινάριο της NADA είναι από τα καλύτερα που μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος σήμερα, απλό γεμάτο ουσία και γνώση δίδοντας εκπαίδευση για εφαρμογή του την επόμενη μέρα. Στα συν οι δασκάλοι για την ισσοροπία που κρατούν, στο τρόπο διεξαγωγής του σεμιναρίου με την πολύ καλή μεταδοτικότηττά τους από την μία μεριά και στο πολύ καλό υλικό σημειώσεων από την άλλη , κάνει όλο το πακέτο κορυφαίο!

Γεωργία
Νοσηλεύτρια
Παρακολούθησα το σεμινάριο Ωτοβελονισμού της ΝΑDA, καθώς υπήρξα η ίδια ασθενής και η εφαρμογή του συγκεκριμένου πρωτοκόλλου ήταν ευεργετική για εμένα. Η επιθυμία μου να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου άλλους ανθρώπους,έγινε πράξη μετά την εκπαίδευση μου στην ΕΕΚΙ, από τους εκπαιδευτές, οι οποίοι με αμεσότητα και πραγματικά μεγάλη υπομονή μας μετέδωσαν τις γνώσεις τους τόσο στο θεωρητικό όσο και στο πρακτικό κομμάτι. Άρτια εκπαίδευση από επαγγελματίες.

 

Ουρανία
Ενίσχυση ατόμων ΕΚΟ

Η όλη διοργάνωση, κατάρτιση, εκπαίδευση και πρακτική άσκηση / εφαρμογή του Πρωτοκόλου Ωτοβελονισμού 5 Σημείων NADA, ήταν άρτια και πλήρης. Αξιοσημείωτη είναι επίσης και η αποτελεσματικότητα και αμεσότητα της προσέγγισης στην ομάδα-στόχο.

Χάρης
Σύμβουλος Διατροφής

Έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια, θεωρώ ότι ειναι ένα από τα πιο καλοστημένα με πλήρη ανάπτυξη του αντικειμένου. Τα εγχειρίδια ειναι όπως θα ήθελα να ειναι και αναπτυσουν το αντικείμενο με πληρότητα. Οι εισηγητές πραγματικά επαγγελματίες με αγάπη γι αυτό που κάνουν και με θέληση να μας καθοδηγησουν με ακρίβεια. Σας ευχαριστώ γι αυτή την ευκαιρία που μου δώσατε να αυξήσω αλλά και να ανάπτυξω τις δεξιότητες μου.

Ειρήνη
Ιατρός

Η εκπαίδευση του θεραπευτικού εργαλείου έγινε άρτια και σφαιρικά καλύφθηκε πλήρως κάθε πτυχή του θέματος. Σημαντική εκτός των άλλων η παρουσία της εκπαιδεύτριας που εξασκεί την μέθοδο σε κέντρα απεξάρτησης στο Λονδίνο. Μοιράστηκε μαζί μας από πρώτο χέρι τις τεράστιες προοπτικές που παρέχει το πρωτόκολο NADA και πόσο απλά κι αποτελεσματικά μπορεί να ανακουφίσει τον ανθρώπινο πόνο. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε ο ενθουσιασμός όσων συμμετείχαν, η άψογη κι επαγγελματική οργάνωση των εκπαιδευτών. Συστήνω ανεπιφύλακτα το σεμινάριο αυτό σε ιατρούς και μη ιατρούς θεραπευτές.

Σοφία
Εναλλακτικές Αγωγές Υγείας

Ένα πολύ καλό σεμινάριο που αξίζει να παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται, για να έχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα στην όποια θεραπεία κάνουν.

Χριστίνα
Ιατρός

Εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο. Το πρωτόκολλο “NADA” μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του θεραπευτή, ακόμα κι όταν η λεκτική επικοινωνία με τον ασθενή είναι δύσκολη. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.